TC Başbakanlık TİKA, Azerbaycan Milli Paralimpik Komitesi işbirliği ve Tbesf Boccia Milli Takım'ın desteği ile düzenlenecek "Boccia Azerbaycan Turnuvası"nda, Karşıyaka Belediyespor'u 2016 İzmir bc1 şampiyonu, 2017 bc1 Türkiye 2.si Gökhan Şahbaz temsil edecek.
Turnuva 26 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek.
Müsabakalar Boccia Milli Takımımız ile Azerbaycan Boccia Milli Takımı arasında yapılacak
Milli formayı bir kez daha giymenin gururunu yaşadığını belirten Karşıyaka Belediyespor Boccia Takımı Antrenörü aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Gülşah Ürel;" Bu özel turnuvada hedefimiz ülkemize madalya ile dönmek. Her zaman yanımızda olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a, kulübümüze ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz." dedi.