Karşıyaka Belediyesi "29 Nisan Dünya Dans Günü"nü özel bir etkinlikle kutladı. Mavibahçe AVM'de sergilenen dans gösterileriyle izleyenlere muhteşem bir şov sundu. Belediyemiz tarafından organize edilen ve Mavibahçe'nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte sahne alan gruplar bale ve modern dans gösterileriyle izleyicilerden tam not aldı.
Karşıyakalıların büyük bir beğeni ile izledikleri dans gösterilerinde; Karşıyaka Belediyesi Zumba Ekibi, Karşıyaka Belediyesi Bale Ekibi, Ege Üniversitesi Hiphop Topluluğu, Ege Üniversitesi Viyana Vals Ekibi, Ulis Bale ve Hiphop Topluluğu ile Ulis Salsa Ekibi sahne aldı.
Gün boyu süren dans gösterileriyle dans severler hareketli saatler yaşadı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar;" Genç, yaşlı demeden dans etkinliğimize katılan ve bu güzel havada dansın keyfini yaşayan herkese teşekkür ediyorum."dedi.