Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çalışanları, Spor İşleri Müdürlüğü çalışanları ve antrenörlerin buluştuğu yeni yıl partisi coşkulu görüntülere sahne oldu.
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda bir araya gelen kulüp çalışanları yoğun geçen yılın ardından düzenlenen partide hem eğlendi hem stres attı.
Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özel konuşmasında;" 2017 yılında branş sayımızı 20'ye yükselttik, bir çok proje gerçekleştirirken bir çok ta başarı elde ettik. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda iilçemize madalyalar kazandırdık. Farkımızı sergiledik. Bu büyük başarının mimarı olan sizlere 2018'in sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum, yeni yılda hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız " dedi.
Kulüp As Başkanı, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Diker ;" Yeni yıl, yeni umutlar yeni başlangıçlar demek. Ne kadar güzel işler başarırsak o kadar çok ileriye gideriz. Kulübümüzün bugün ki başarısı sizlerin özveriyle çalışmanız sayesinde gerçekleşti. Bu yıl da hep beraber hedeflerimize ulaştık ve değer yarattık. Yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. dedi