Yetiştirdikleri sporcularla, kazandıkları başarılarla kulübümüzü taçlandıran en iyi antrenörler belli oldu. 2017 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye girerek kulübümüze madalya kazandıran antrenörlerimizden; Basketbol’da Mert İldeş, Okçuluk’ta Cumhur Yavaş, Judo’da Kudret Eğilmez, Hentbol’da Metin Parlak, Boccia’da ise Gülşah Ürel kulübümüz bünyesinde yılın en başarılı antrenörleri seçildi.
Spora verdiği destek ile dikkat çeken Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar;" Hem profesyonel sporcularımızı destekledik hem de yeteneklerini keşfedip, geliştirmelerini sağladık. Yurt içi ve yurt dışında kulübümüze madalya kazandıran tüm antrenörlerimize ve onların yetiştirdiği sporcularımıza teşekkür ediyorum. Sporun her dalında gelişmeye ve güçlenmeye devam edeceğiz.” dedi.

Judo:
20-21 Ocak'ta Kütahya'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi'nde 2 birincilik, 2 ikincilik kazandık.
15 Şubat'ta Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen " Okul Sporları Judo İzmir İl Birinciliği" yarışmalarında sporcularımızdan Aleyna Yılmaz 47 kg'da İzmir İl ikincisi, Burak Miraç Akkuş ise 34 kg'da İzmir İL birincisi oldu.
24-26 Şubat tarihleri arasında Gebze'de düzenlenen "Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakalarında" Mehmet Emin Avşar 42 kg'da ikinci, Anıl Kılıçkara 50 kg'da üçüncü oldu.
Yunanistan'ın Aminteo şehrinde düzenlenen "Uluslararası Flippos Judo Turnuvası'nda 1 birincilik, 2 ikincilik, 2 üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attık.
23 Aralık'ta Manisa'da düzenlenen "Yıldızlar, Ümitler İllerarası Judo Turnuvası" nda Karşıyaka Belediyespor erkekler kategorisinde 15 takım arasında üçüncü olurken 4 sporcumuz da bireysel derece elde etti.

Boccia:
1-2 Nisan tarihleri arasında Karşıyaka'da düzenlenen "Boccia 3.Türkiye Şampiyonası'nda Gökhan Şahbaz Bc1 kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
26 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında Bakü'de düzenlenen "Azerbaycan Boccia Turnuvası"nda sporcumuz Gökhan Şahbaz Milli Takım'ı temsil ediyor.

Basketbol:
30 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen "Minikler Basketbol Turnuvası"nda Karşıyaka Belediyesporlu minikler şampiyon oldu.
28 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Afyon'da düzenlenen Basketbol Küçük Erkekler Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka Belediyespor İzmir üçüncüsü olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Hentbol:
Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 7-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen "Yıldız Erkekler Ligi"nde Karşıyaka Belediyespor 4 maç'ta 4 galibiyet kazandı.
25-29 Mart tarihlerinde Antalya'da düzenlenen "Yıldız Erkekler Ligi"nde Karşıyaka Belediyespor şampiyonluk kupasını kaldırdı.
İzmir'de düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olduk.
Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 18-22 Haziran tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen "Türkiye Hentbol Yıldız Erkekler Şampiyonası"nda ikinci olduk.

Okçuluk:
2017’nin ilk yarışması olan “Salon Türkiye Şampiyonas”nda Demir Elmaağaçlı makaralı yay erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, Ecem Cansu Coşkun ise makaralı yay kadınlar kategorisinde ikinci oldu.
Antalya’da düzenlenen “18 Mart Şehitler Türkiye Şampiyonası”nda Demir Elmaağaçlı Türkiye Şampiyonu, Ecem Cansu Coşkun ise Türkiye üçüncüsü oldu.
30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen” Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Kupası’nda Demir Elmaağaçlı birinci, Ecem Cansu Coşkun üçüncü oldu.
2017 Ulusal Egemenlik Kupası Yarışması’nda makaralı yay kadınlarda Ecem Cans Coşkun birinci, makaralı yay erkekler kategorisinde ise Demir Elmaağaçlı birinci oldu.
8-13 Ağustos tarihleri arasında Almanya Berlin’de düzenlenen Dünya Kupası Berlin 4. Ayak Yarışması’nda Demir Elmaağaçlı şampiyon oldu.
19-30 Ağustos tarihleri arasında Tayvan’ın başkenti Taipei’de düzenlenen “29.Dünya Üniversite Yaz Spor Oyunları”nda Demir Elmaağaçlı makaralı yay erkek ve karma takım kategorilerinde gümüş, Ecem Cansu Coşkun ise bronz madalya kazandı.