Manisa'da düzenlenen Yıldızlar ve Ümitler İllerarası Judo Turnuvası Sonuçlandı.

23 Aralık 2017’de Manisa'da düzenlen “Manisa İl Gençlik Spor Kulübü, Salihli Belediyespor Kulübü, Salihli 1922 Spor Kulübü, Manisa Ahmet Tütüncüoğlu S.K., Manisa İl Emniyet Polis Gücü S.K., Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor Kulübü, Karşıyaka Belediyespor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Balıkesir İda Gençlik Spor K., İzmir Büyükşehir Belediyespor, İzmir Olimpik Spor Kulübü, Bergama Belediyespor Kulübü ve Menemen Belediyespor Kulübü'nden” toplam 122 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya Karşıyaka Belediyespor Kulübü judocuları damgasını vurdu….

Erkeklerde takım halinde 3. olan judocuların bireysel dereceleri ve okudukları okullar şöyle;
“Burak Mıraç TEKKUŞ 50 KG 2. (75. YIL MESLEK VE ANADOLU TEKNİK LİSESİ)
Anıl KILIÇKARA 55 KG 3. (NAİME TÖMEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ)
Batuhan KIĞILIOĞLU 55 KG 5. (75. YIL MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ)
Berke ÇİÇEKDAĞ +90 KG 3. (İZMİR ÖZEL KENT KOLEJİ)”

Ocak ayı içeresinde yapılacak Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına hazırlık niteliğinde olan şampiyona birbirinden zorlu ve güzel maçlara sahne oldu. Kıran kırana geçen maçlar sonunda 15 kulüp arasından erkekler kategorisinde “3. olan Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü” sporcuları herkesin ilgi odağı oldu. Yaklaşık 2 yıl önce Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu AKPINAR'ın talimatlarıyla Bülent Ecevit Kültür Merkezi içerisinde açılan judo Salonunda çalışmalarına başlayan sporcuları Antrenör Kudret EĞİLMEZ yetiştiriyor. Kondisyonerliğini Gökhan GÜLBİTEN ve İskender DURAN'ın yaptığı sporcularımız geleceğe güvenle bakıyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “İki yıl gibi kısa bir sürede başarıyı yakalayan sporcularımızla çok övünüyorum… Karşıyakalı gençlerimiz kendilerine imkân sağlandığında neleri başarabileceklerini gösterdiler… Karşıyaka’yı çocuklarla yöneteceğim demiştim, gerçekten çocuklarla yönetiyorum… Onların düşünceleri benim için çok önemli… Spora, çocuğa ve gence yaptığımızı yatırımların doğruluğu judocu gençlerimizin aldığı bu sonuçla bir kere daha kanıtlandı” dedi