Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde görev yapan antrenörlere yönelik bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Kulüp Başkanımız Murat Özel, Belediye Meclis Üyemiz ve kulüp saymanı Ahmet Diker, İdari Koordinatör Mehmet Horasan, Karşıyaka Belediyesi Spor işleri Müdürü Gürcan Aşkın ve antrenörler katıldı.
Düzenlenen toplantının gündem maddesi 2017 yılının genel değerlendirmesi ve 2018 yılın genel planlanması oldu.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, sportif faaliyetler, ulusal ve uluslararası dereceler, sosyal sorumluluk projeleri ve okul sporlarında elde edilen başarılar gibi konular ele alındı.

Kulüp Başkanımız Murat Özel; sporu canlandırmak adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek tüm branşları zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesi, uzun vadeli plân ve özel programlar ile sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması, aktif bir yaşam tarzı haline getirilmesi gibi konularda antrenörlerimiz ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Murat Özel; "Hedefimiz daha fazla kişiye ulaşarak gizli yetenekleri keşfetmek ve onları spora kazandırmaktır. Spor okullarına daha fazla katılım sağlanması, çocuklarımızın sporla buluşması, yetenekli öğrencilerin ortaya çıkması ve bunların en iyi şekilde değerlendirilmesi temennisi içerisindeyiz, bu konuda siz değerli antrenörlerimizin desteğini bekliyorum. Spor hizmetlerinin kalitesi ve çeşitliliğinin arttırılarak sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarıları yanında dengeli ve sağlıklı yetişmeleri için spora önem vermekteyiz. Böylelikle Türkiye ve Dünya çapında önemli başarılar sağlayacağına inanıyorum " dedi. Konuşmasının sonunda Özel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a kulübe verdiği destek için teşekkür ettiğini ifade etti.