Karşıyaka Belediyesi ev sahipliğinde 14 Ocak 2018 Pazar günü 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu'nda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Onkoloji ve Hemotoloji Bölümünde yatan hasta çocuklar yararına Zumbathon etkinliği düzenlenecek.

Karşıyaka Belediyesi, Ege Ünivetrsitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatrik Kemik İliği Nakil Ünitesi, Kan Ordusu Kanser Derneği ve Zumba Ekibi ile ortaklaşa düzenlenecek zumba etkinliği 13:00-17:00 saatleri arasında yapılacak.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz yapılacak etkinlikte ilik nakli olup tedavileri evde devam eden çocuklar 5 dakikalık dans gösterisi yapacak. Gün boyunca hastane ve derneğin sunduğu ihtiyaç listesi dikkate alınarak bağış toplanacak, toplanan bağışlar(çocuk bezi, tuvalet kağıdı, yatak koruyucu, ıslak mendil, deterjan vb.) belediyemizce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.