Geçtiğimiz Kasım ayında ödül töreni gerçekleştirilen TMOK.11 Uluslararası Fair Play Karikatür Yarışması’nın ardından ikinci sergi 26 Şubat 2018(bugün) saat 17:00’de Karşıyaka Belediyesi’nde açılıyor.

10 Ocak 2018 tarihinde Evrensel Çocuk Müzesin’nde açılan ve 41 ülkeden 473 eserin en iyilerinin yer aldığı sergi sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ev sahipliğindeki törene TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, Fair Play Konseyi Koordinatörü Teoman Güray, TMOK Fair Play Konseyi Yömetim Kurulu Üyesi Avni Erboy katılım sağladı.

En iyi Fair Paly Kaikatürlerinin yer aldığı sergi 26 Şubat-4 Mart tarihleri arasında Karşıyaka Belediyesi içerisinde yer alan Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilecek. Belediyemizce hazırlanan karikatür sergisi yıl boyunca farklı tesislerimizde sanatseverler ile buluşacak.