Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Dağcılık ve Doğa Severler Kulübü Derneği(KARDAK) tarafından 10 Aralık 2017 Pazar günü doğa yürüyüşü düzenlenecek.
Yamanlar Dağı’nda uzman rehberler eşliğinde gerçekleşecek yürüyüşte 10 km lik güzergah takip edilecek. 3 ayrı grupta yapılacak olan yürüyüş ücretsiz gerçekleşecek ve dileyen herkes katılabilecek.
Doğanın eşsiz güzellikleri arasında spor yapma imkanı bulacak katılımcılara kumanya da ikram edilecek.
Yamanlar'da saat 09.00’da başlayacak yürüyüşe katılmak isteyenler için 08.30’da belediye hizmet binası önünden araç kaldırılacak.
Karşıyakalıları spora teşvik etmek için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar;" Tertemiz bir havada spor yapmak, tabiatın güzelliklerini keşfetmek, yoğun kent yaşamının stresi ve gürültüsünden uzakta keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi 10 Aralık sabahı Yamanlar’a bekliyoruz” dedi.