Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu(TBESF) tarafından düzenlenen Boccia Milli Takım hazırlık kampı sona erdi.
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Petkim ana sponsorluğunda 2-7 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen kampın son günü Petkim Genel Müdür Yardımcısı Halik Mustafayev, Kurumsal İletişim Yöneticisi Bilge O'flaherty, antrenörler, sporcular ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen kapanış töreninde plaketler sahiplerine verildi.
Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde Samsun, İzmir, Kayseri, İstanbul, Çorlu ve Kocaeli illerinden 21 sporcu ve ailelerinin ağırlandığı Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu coşkulu görüntülere sahne oldu.
TBESF As Başkanı Selim Özen ; "Tokyo 2020 Paralimpik Olimpiyat Oyunları'nda yer alabilmek en büyük hedefimiz. Bu bağlamda bizlerden desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a ve bizlere kapılarını açan Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne teşekkür ediyorum." dedi.